Op zoek naar een bijbaan als student?

Het uitzendbureau NoordHost Personeel biedt voor jou als student de kans om tijdens je studie met een bijbaan wat extra geld te verdienen. Onze opdrachtgevers werken in de horeca in Noord-Nederland. Ons uitzendbureau is betrouwbaar en gepassioneerd over de horecabranche. Wij spreken dan ook dezelfde taal als onze opdrachtgevers en flexkrachten. Zo zorgen wij ervoor dat de communicatie met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten vlekkeloos verloopt. Onze communicatie wordt als prettig en persoonlijk ervaren. Door onze ervaring kennen wij de markt als geen ander en vinden wij altijd het juiste personeel. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor een bijbaan als student kun je bellen naar 085-2081122.

Als student werken in de horeca

Als student is het ideaal om te werken in de horeca. Je kan in de avonden en weekenden geld verdienen. Precies op de tijden dat jij zelf vrij bent. Wij verwachten van onze uitzendkrachten dat zij spontaan, gastvrij en hardwerkend zijn. Herken jij jezelf in deze waarden? Bekijk dan eens op je gemak of wij vacatures open hebben staan die je aanspreken. Wat een bijbaan in de horeca ideaal maakt, is dat deze prima te combineren is naast je studie. In de horeca werken is gezellig en leuk en je werkt in een team van enthousiaste en gedreven mensen. Vind jij het ook leuk om het mensen naar de zin te maken? Ga dan voor een baan in de horeca.

Bijbaan student

In de vakantieperiode een bijbaan?

Wil jij je vrije tijd in de vakantie goed benutten? Denk er dan eens over na om als student in de horeca te werken. Ook in de vakantieperiode zijn onze opdrachtgevers altijd op zoek naar krachten. De vakantieperiode betekent voor veel horecaondernemers ook topdrukte. Voor jou is het dan in deze tijd ook een prima moment om een extra zakcentje te verdienen voor je studie of welverdiende vakantie. Geef bij ons aan hoeveel uur en hoeveel dagen je wilt werken. Dan kunnen wij kijken of wij een geschikte bijbaan voor je hebben.

Meer weten over een bijbaan als student

Heb je tussen onze vacatures een leuke bijbaan in de horeca gevonden? En wil je hier graag meer informatie over ontvangen als student? Onze medewerkers geven je graag meer informatie hierover. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-2081122. Of stuur een Whatsapp naar 06-19602731 Je kan ook een mail sturen naar info@noordhostpersoneel.nl. Een bijbaan als student vind je bij ons uitzendbureau.

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!