Zin in een leuke bijbaan?

Ben jij student of een meer ervaren horeca werker en ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Drenthe, Friesland of Groningen? Neem dan eens een kijkje in het ruime aanbod vacatures van NoordHost Personeel. Wij zoeken gedreven en gepassioneerd horecapersoneel. Deze zenden wij uit naar diverse horecagelegenheden in Noord-Nederland. Ben jij beginnend of juist enorm ervaren? Voor iedereen hebben wij een geschikte functie. Wacht niet langer. Vind als student of professional vandaag nog jouw ideale bijbaan in Groningen, Friesland of Drenthe tussen onze vacatures!

Waarom als student of professinal kiezen voor een bijbaan in de horeca?

In de horeca werken als student of professional is op meerdere manieren ideaal. Ten eerste leer je hoe je in een team moet werken. Maar ook word je getraind in het netjes en op tijd volbrengen van je taken. Een tweede belangrijk voordeel is dat je middels een horecafunctie je sociale leven en vaardigheden een enorme boost geeft. En daar word je, als derde voordeel, ook nog eens goed voor betaald! Kies ook als student of professional voor een interessante functie in de horeca in Groningen, Drenthe of Friesland. Als bijvoorbeeld barman, ober, afwasser of hulpkok. Dé perfecte manier om geld te verdienen!

Waar je aan moet voldoen voor een bijbaan via ons

Onze opdrachtgevers zijn horecagelegenheden in het Noorden van Nederland die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij zien deze kwaliteit dus ook graag terug in onze werknemers. Wij vragen daarom van jou een gastvrije en vakkundige uitstraling. Draag altijd een glimlach. Of je nou jassen weghangt in een garderobe, eten bereidt of gasten bedient. Verder moet je zowel als student werker als meer ervaren horeca werker stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Je moet met tenminste 3 borden kunnen lopen, allerhande barwerkzaamheden op kunnen pakken en de horeca etiquette kennen. Wees gerust. Dankzij onze interactieve basistraining kun jij straks ook jouw gewenste functie vervullen!

Bijbaan Student Groningen, Friesland en Drenthe

Als je jouw ideale bijbaan tussen onze vacatures ziet staan

Zie jij tussen onze vacatures in Friesland, Groningen of Drenthe jouw ideale baan als student staan? Schrijf je bij ons in. Wij gaan dan met jou in gesprek. Zo komen we erachter wat jouw wensen zijn en wat je zoal aan ervaring hebt. Jij ontdekt de volledige inhoud van de vacature en wat de verwachtingen van het betreffende bedrijf zijn. Zien wij een perfecte match tussen jou en de opdrachtgever? Dan geven wij jouw gegevens aan het bedrijf. Zodra je functie begonnen is, houden we zowel met jou als met het bedrijf contact. Puur ter controle of alles naar verwachting en wens verloopt. Bekijk direct onze interessante vacatures!

Als professional of student behoefte aan een leuke bijbaan in de horeca?

Zoek als student of professional niet verder, maar kies voor een leuke, interessante en kwalitatieve bijbaan in de horeca! Schrijf je in bij NoordHost Personeel. Heb je vragen? Bel naar 085-2081122, stuur een WhatsApp naar 06-19602731 of mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Wij helpen jou als student en ervaren horeca werker graag aan die ideale bijbaan in Friesland, Groningen of Drenthe!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!