Voor een leuke baan in de catering

Ben je op zoek naar interessante catering vacatures? Neem eens een kijkje in het ruime aanbod vacatures van NoordHost Personeel. Wij zijn voor verschillende horecagelegenheden, beurzen, festivals en evenementen op zoek naar gedreven en gepassioneerd personeel. Wij bieden zowel vaste als tijdelijke functies aan. Ook hebben wij voor elk niveau een passende functie. Kortom, reageer vandaag nog op één van onze catering vacatures.

Voordelen van onze vacatures

Als je via ons ergens aan de slag gaat, dan geniet je van vele voordelen:

  • Wij betalen je snel en correct uit via payroll
  • Wij zijn optimaal, maar liefst 24/7, bereikbaar
  • Wij hebben een passie voor kwalitatieve horeca
  • Wij bieden een diversiteit in openstaande vacatures
  • Wij betalen je per week of per periode van 4 weken uit
  • Wij zorgen voor een perfecte match met de opdrachtgever
  • Wij zijn jouw persoonlijke contactpersoon met kennis van zaken

Catering vacatures

Wie wij zoeken voor in de catering

Omdat wij kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan, willen wij enkel gastvrije en vakkundige professionals uitzenden. Draag jij altijd een glimlach? Welke taak je ook hebt in de catering? Of dat nou het bereiden van het voedsel of het ontvangen van de gasten is? Dan ben jij geschikt voor onze vacatures in de catering. Wij zoeken stressbestendige, flexibele en proactieve krachten. Ook verwachten we van je dat je over een goed ontwikkeld oplossend en improvisatievermogen beschikt. Voorafgaand jouw werkzaamheden bieden wij je een interactieve basistraining aan. Zo weet je zeker dat jij aan alle bovenstaande eisen voldoet.

Als er iets interessants tussen onze vacatures staat

Heb jij een interessante vacature gevonden in ons aanbod? Dan gaan we graag een persoonlijk gesprek met je aan. We bespreken graag de vacature, de wensen van het bedrijf waar je wilt werken, jouw cv en je eigen behoeften. Bij een duidelijke match zorgen wij dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Omdat wij vervolgens zowel met jou als de opdrachtgever contact onderhouden, kunnen we jouw werkzaamheden goed evalueren. Je wordt door ons uitbetaald conform de ABU CAO. Wacht niet langer en plan dat gesprek met ons in!

Wij hebben de leukste catering vacatures

Wil jij leuk en kwalitatief werk verrichten in de catering? Reageer dan nu op een vacature van NoordHost Personeel. Schrijf je bij ons in, bel naar 085-2081122, WhatsApp naar 06-19602731 of mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Dan helpen wij jou aan die perfect passende baan tussen onze catering vacatures!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!