Interesse in festivalwerk?

Ben jij op zoek naar leuk festivalwerk in Drenthe, Friesland, Groningen of op de Waddeneilanden? Lekker wat bijverdienen in de vakantie, op een leuke plek? Kom in contact met NoordHost Personeel. Wij hebben van erg interessante opdrachtgevers de leuke vacatures in de aanbieding staan. Wat voor een werk wil jij verrichten op een festival? Laat het ons weten, zodat wij op zoek kunnen gaan naar een geschikte functie. Op festivals is horecawerk te vinden voor elk niveau. Kortom, neem direct een kijkje tussen onze vacatures in festivalwerk!

Waar moet je aan voldoen voor festivalwerk?

Misschien heb je het zelf al eens ervaren: op festivals kan het ontzettend druk zijn. Het is dan ook essentieel dat je snel en flexibel te werk gaat. Denk aan non-stop biertjes tappen, spontaan ergens bij kunnen springen waar jouw hulp gewenst wordt en bijdragen aan de gezellige sfeer van het festival. Kortom, je moet zowel kwalitatief als gastvrij te werk gaan. Ben jij inderdaad proactief, stressbestendig en gepassioneerd? En kun jij je glimlach behouden, ook in grote drukte? Meld je dan bij ons aan voor een leuke baan op een festival. Geef ook alvast door wat je graag zou willen doen. Bezoekers ontvangen bij de entree? Festivalgangers voorzien van een drankje? Of zorgen dat er goed te eten is? Weet je het nog niet? Kom erachter door onze interactieve basistraining te volgen.

Dit maakt festivalwerk zo leuk én nuttig

Werken op een festival is een ware beleving. Het legt belangrijke fundamenten voor de rest van je leven. Zo zorgt festivalwerk ervoor dat je:

  • Een mooi netwerk opbouwt
  • Optimaal kunt samenwerken
  • Je sociale vaardigheden verbetert
  • Een leuk salaris mee naar huis neemt
  • Je verantwoordelijkheden leert te dragen

Wil jij bovenstaande voordelen ook ontdekken? Meld je dan direct bij ons aan voor een leuke baan op een festival. Geef aan ons door wat jouw achtergrond is en vertel ons wat je graag zou willen doen. Dan gaan wij op zoek naar een perfecte match!

Verdien een mooi salaris met festivalwerk

Wil jij mooie ervaringen opdoen met festivalwerk? Je financiën aanvullen op een ontzettend leuke én leerzame manier? Schrijf je dan direct bij ons in. Heb jij een leuke functie via ons gevonden? Dan word je uitbetaald volgens de ABU CAO. Naderhand horen we graag van jou én van je opdrachtgever hoe het werken gegaan is. Heb je vragen over onze aanpak of vacatures? Bel naar 085-2081122, stuur een WhatsApp-je naar 06-19602731 of stuur een e-mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Wij helpen jou graag aan passend festivalwerk in Drenthe, Friesland, Groningen en op de Waddeneilanden!