Bekijk hoe eenvoudig het werkt

Het aanmelden van een medewerker is zeer eenvoudig en kan op twee manieren:

Online: daarvoor kunt u ons bellen en met 10 minuten is het geregeld.

Ons papieren formulier: deze kunt u downloaden op onze website en vervolgens versturen. Na ontvangst van alle gegevens stellen wij de arbeidsovereenkomst op en nemen wij telefonisch contact op met uw nieuwe medewerker.

Uw medewerker gaat aan het werk. U bepaalt welke werkzaamheden hij of zij mag uitvoeren.

Wanneer de werkweek voorbij is declareert uw medewerker de gewerkte uren via ons online systeem. U kunt kiezen of uzelf of uw medewerker de uren aan ons doorgeeft/accordeert. Na de inschrijving van uw medewerker ontvangen u en uw medewerker van ons de inloggegevens per mail.

Zodra u de gedeclareerde uren goedkeurt, worden ze op woensdag door ons verwerkt. Iedere woensdag maken wij de facturen op en mailen die naar u.

U betaalt uw factuur binnen de afgesproken betaaltermijn. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, dan herinneren wij u aan de openstaande factuur.

Wanneer de gewerkte uren door ons verwerkt zijn, versturen wij de loonstroken naar uw medewerkers. De loonstrook is ook terug te vinden op de persoonlijke pagina van uw medewerker in het online systeem.

Wanneer de loonstrook verstuurd is, vindt ook de uitbetaling plaats. Uw medewerker kan per week of per periode uitbetaald worden.

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!