Specialist in uitzendwerk in de horeca

Is er voor uw gelegenheid, evenement of festival horeca personeel gezocht? Of bent u juist op zoek naar een horecagelegenheid waar ze personeel zoeken? In beide gevallen bent u bij NoordHost Personeel aan het juiste adres. NoordHost Personeel levert en zoekt goed horeca personeel voor haar opdrachtgevers. Wij bieden zowel vaste als tijdelijke functies aan. En wij hebben voor elk niveau een passende werknemer. Kortom, iedereen die rondloopt met de vraag ‘horecamedewerkers gezocht?’ vindt bij ons de juiste functie of medewerker.

Als u op zoek bent naar een functie in de horeca

Zou u graag willen werken in een hotel, restaurant, of op een beurs of festival? Bekijk dan ons ruime aanbod in vacatures. U heeft nog nooit zo kort naar een geschikte vacature gezocht. Wij bieden namelijk enkel interessante banen aan bij kwalitatieve opdrachtgevers. Deze kwaliteit zien wij graag in onze uitzendkrachten terug. Hanteert u een gastvrije en vakkundige uitstraling? Draagt u altijd een glimlach? Bent u stressbestendig, flexibel en proactief? Gaat u gepassioneerd te werk? Of u nou voedsel bereidt, gasten ontvangt of jassen weghangt? Dan zoeken wij u. Schrijf u bij ons in en volg onze interactieve basistraining. Dan wordt u in no time gevonden!

Horeca personeel gezocht

Als u op zoek bent naar horeca personeel

Heeft u behoefte aan gepassioneerde en professionele werkkrachten? Wij helpen u graag aan precies die ideale (vaste of tijdelijke) kandidaat. Ook in het geval van een maatwerkopdracht (van particulieren bijvoorbeeld) stellen we al binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? U mag de kandidaat dan meteen in dienst nemen. Omdat wij zowel werven & selecteren, uitzenden als detacheren, zijn wij uw geschikte partner voor elke klus. Ook als u zelf uw werknemers wilt werven en selecteren, en enkel het uitbetalen uit wilt besteden, bieden wij de oplossing in de vorm van payroll. Wat mogen wij voor u betekenen?

Onze kernwaarden

Onze aanpak staat garant voor de volgende kernwaarden:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Passie voor horeca
  • Snelle en correcte aanpak
  • Ruim aanbod in opdrachtgevers en vacatures
  • Perfecte matches tussen werknemer en werkgever

Horeca personeel gezocht?

Bent u op zoek naar professioneel personeel voor in uw restaurant, hotel of op uw evenement? Of wilt u zelf graag gaan werken in de horecabranche? Neem in beide gevallen contact op met NoordHost Personeel. Vul ons contactformulier in, bel naar 085-2081122, stuur een WhatsApp-bericht naar 06-19602731 of stuur een e-mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Via ons is horeca personeel nooit lang gezocht, maar juist snel en optimaal passend gevonden!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!