Hét horeca uitzendbureau voor Schiermonnikoog, Vlieland, Ameland, Terschelling en Texel

Bent u op zoek naar een uitzendbureau gespecialiseerd in horeca op de Waddeneilanden Schiermonnikoog, Vlieland, Ameland, Terschelling of Texel? Neem dan contact op met NoordHost Personeel. Wij hebben ons gespecialiseerd in de horeca sector en kunnen daarom zeggen dat wij de taal spreken en de weg weten in deze sector op ieder Waddeneiland. Of u nu een afwasser zoekt op Schiermonnikoog, een kok op Ameland of een promotiemedewerker op Terschelling: wij vinden het juiste personeel voor uw bedrijf. Andere voordelen van NoordHost Personeel? Onze tarieven zijn scherp, we zijn 24/7 bereikbaar en we hebben een ruime pool van getrainde medewerkers. Dus voor vakkundig personeel op de Waddeneilanden kiest u voor ons horeca uitzendbureau!

Horeca uitzendbureau voor Waddeneilanden; Schiermonnikoog, Vlieland, Ameland, Terschelling en Texel

Vakkundig horeca personeel voor de Waddeneilanden

NoordHost Personeel is zorgvuldig wat betreft werving en selectie van personeel op de Waddeneilanden. Als u ons in dienst neemt, kunt u er vanuit gaan dat wij getraind horecapersoneel aan u voorstellen. Zij weten bijvoorbeeld alles van de juiste etiquette, dragen de juiste kleding en weten hoe ze met een vol dienblad moeten lopen. U geeft simpelweg aan ons door wat u zoekt en dan streven wij ernaar de ideale kandidaat voor uw bedrijf op de Waddeneilanden te vinden. Verder zorgt ons horeca uitzendbureau ervoor dat wij u alles rondom het sollicitatieproces zo veel mogelijk uit handen nemen. U kunt heel eenvoudig via onze website uw vacature doorgeven en dan snel verder gaan met uw werkzaamheden. Heeft u nog vragen? De medewerkers van ons uitzendbureau zijn 24 uur per dag bereikbaar en proberen u zo een persoonlijke service op Schiermonnikoog, Vlieland, Ameland, Terschelling en Texel te bieden.

Een veelzijdig uitzendbureau voor de horeca

Uitzendbureau NoordHost Personeel biedt meerdere diensten aan de horeca op Schiermonnikoog, Vlieland, Ameland, Terschelling of Texel. Naast werving en selectie van uitzendkrachten, kunt u ook bij ons terecht voor detachering, payroll en particuliere opdrachten. Dus wilt u die barman liever niet kwijt, maar heeft u tijdelijk geen werk voor hem? Dan kijken wij of we hem tijdelijk ergens anders kunnen inzetten. Bijkomend voordeel: misschien doet hij op die detacheringsplek wel waardevolle ervaring op die hij weer kan inzetten voor uw restaurant. En wilt u misschien als particulier een groot feest geven, bijvoorbeeld een bruiloft? Dan kunt u bij ons horeca uitzendbureau betrouwbaar horecapersoneel inhuren.

Kies voor ons ervaren horecapersoneel voor ieder Waddeneiland

Hebben wij u overtuigd? Kan u wel wat goed personeel in de horeca gebruiken? Stuur ons dan uw vacature via onze website. Heeft u nog vragen? Bel ons dan op 085-2081122 of mail naar info@noordhostpersoneel.nl.
Kies ook voor NoordHost Personeel, het beste horeca uitzendbureau voor de Waddeneilanden.

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!