Horeca uitzendbureau NoordHost Personeel

NoordHost Personeel biedt je verschillende banen in de horeca waarop je kunt solliciteren. Ons uitzendbureau wordt voornamelijk ingezet door opdrachtgevers in de horeca die werkzaam zijn in Noord-Nederland. Wij zijn betrouwbaar en gepassioneerd in alles wat wij doen en hierdoor kunnen wij ons inleven in onze flexkrachten en opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat het contact met onze krachten en opdrachtgevers goed verloopt. Wij kennen de horeca branche als geen ander en vinden daardoor altijd het juiste personeel voor onze opdrachtgevers. Als je meer wilt weten over ons horeca uitzendbureau kun je bellen naar 085-2081122.

Het is leuk om te werken in de horeca

De horeca branche is zeer leuk om in te werken. Bij ons uitzendbureau vind je verschillende vacatures voor barvrouwen en -mannen, serveersters en obers en keukenpersoneel. Maar wij hebben nog meerdere banen die ingevuld moeten worden. Kijk eens rustig welke vacatures ons uitzendbureau nog meer open heeft staan. Wellicht vind je dan een vacature die perfect bij je wensen past. Lijkt het je leuk om in een gezellig restaurant te werken waar je bijvoorbeeld bedient? Of vind je het leuk om de drankjes klaar te maken voor de gasten? Laat het aan ons weten! Dan kunnen wij kijken wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

Horeca uitzendbureau

Zoek je horeca personeel?

Als je goed personeel wilt, hoef je daar niet zelf naar op zoek te gaan. Zo kun je ons als uitzendbureau inschakelen voor het werven van personeel in de horeca. Wij doen dit door middel van het plaatsen van vacatures. Als je dit wenst kunnen wij tevens maatwerk leveren. Laat ons ook jouw wensen en verwachtingen weten. Hierdoor kunnen wij als uitzendbureau de vacature opstellen zoals je dat wenst.

Meer weten over ons horeca uitzendbureau?

Heb je een leuke baan gevonden die precies bij je past? En wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij je meer informatie kunnen geven. Dan kun je uiteindelijk beslissen of deze baan ook daadwerkelijk wat voor je is. Je kunt ons bellen op 085-2081122 of Whatsapp naar 06-19602731. Heb je liever contact via de mail? Mail dan naar info@noordhostpersoneel.nl. Wil je als opdrachtgever dat wij voor je werven? Neem dan ook contact met ons op! Wij zijn het horeca uitzendbureau voor je!

 

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!