NoordHost Personeel horeca vacatures

NoordHost Personeel heeft meerdere banen in de horeca waarop je kunt reageren. Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers in de horeca die actief zijn in Noord-Nederland. Ons uitzendbureau is vakkundig, gepassioneerd en betrouwbaar en daardoor spreken wij dezelfde taal als onze opdrachtgevers en flexkrachten. Zo zorgen wij er ook voor dat het contact prettig en soepel verloopt. Doordat wij de markt als geen ander kennen, vinden wij altijd het juiste personeel voor onze opdrachtgevers. Wij hebben altijd vacatures openstaan en zijn dan ook altijd op zoek naar gemotiveerd personeel voor onze opdrachtgevers. Als je meer wilt weten over onze horeca vacatures kun je bellen naar 085-2081122.

De horeca is leuk

Één van de leukste sectoren om in te werken is de horeca. Bij ons vind je vacatures voor barvrouwen en -mannen, obers en serveersters en keukenpersoneel. Maar natuurlijk hebben wij nog meerdere banen in ons aanbod. Bekijk eens op je gemak of er leuke vacatures op onze website tussen staan. En wie weet vind je die baan waar je al tijden naar op zoek was. Vind je het leuk om in een gezellig restaurant te werken, terwijl je bijvoorbeeld drankjes mixt? Of misschien vind je het wel het leukst om bestellingen op te nemen en mensen te bedienen. Laat ons weten wat je het meest aanspreekt en dan kijken wij wat er allemaal mogelijk is voor je.

Op zoek naar horeca personeel?

Ben je op zoek naar goed, gepassioneerd en professioneel personeel? Wij kunnen je door onze vacatures helpen aan dat horeca personeel dat je zoekt. Of je nu vaste of tijdelijke krachten zoekt, wij zorgen ervoor dat je krijgt wat je wenst. Wil je maatwerk? Geeft dit aan zodat wij onze vacatures zo opstellen dat wij maatwerk kunnen leveren. Wij werven en selecteren voor je zodat je het personeel krijgt dat je wenst.

Meer weten over horeca vacatures

Heb je een leuke baan gezien die aansluit op je wensen? Maar wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je hier op solliciteert? Of wil je dat wij voor jou als opdrachtgever personeel werven? Onze medewerkers helpen je graag! Wij zijn te bereiken op 085-2081122. Of stuur een Whatsapp naar 06-19602731. Je kunt ook een mail sturen naar info@noordhostpersoneel.nl. Wij hebben de horeca vacatures die je zoekt.

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!