Horecapersoneel gezocht

NoordHost Personeel is als uitzendbureau altijd op zoek naar gemotiveerd horeca personeel voor onze opdrachtgevers. Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers die actief zijn in Noord-Nederland. Wij kunnen door onze kennis van de horecabranche ons perfect inleven in onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Waarbij wij het belangrijk vinden om zowel de communicatie met onze uitzendkrachten als opdrachtgevers soepel te laten verlopen. Door onze jaren van ervaring kennen wij de horecabranche als geen ander, waardoor wij altijd het juiste personeel vinden. Wij zijn altijd op zoek naar horecapersoneel en als je ook voor één van onze opdrachtgevers wilt werken kun je bellen naar 085-2081122.

Het werk voor horecapersoneel

Veel mensen die werken in de horeca geven aan dat zij dit zeer leuk vinden. Het werk is uitdagend, de dagen vliegen voorbij en het is gezellig. Ons uitzendbureau is dan ook altijd op zoek naar verschillend horecapersoneel zoals:

  • Barmannen en -vrouwen
  • Serveersters en obers
  • Afwassers
  • Keukenpersoneel

Horecapersoneel

Maar wij hebben nog meer vacatures. Bekijk ook eens op je gemak welk horecapersoneel wij nog meer zoeken. En wellicht vind je de vacature die perfect bij je past. Laat ons ook weten wat je het leukst vindt aan de horeca. Zo krijgen wij een goed beeld van je en weten wij of je bij onze opdrachtgever past.

Wil je dat wij horecapersoneel voor jou werven?

Je kunt ons als opdrachtgever ook inschakelen voor het werven van jouw personeel in de horeca. Wij hebben dit al voor vele opdrachtgevers verzorgt, waarbij wij altijd kwaliteit leveren in het geworven personeel. Wij hebben als uitzendbureau het netwerk en de kennis om precies dat personeel te vinden dat je wenst. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren over de verschillende mogelijkheden hiervan.

Neem contact met ons op

Wil jij ook bij één van onze opdrachtgevers ingezet worden als horecapersoneel? Wacht dan niet langer en reageer op één van de vele vacatures. Dan kunnen we samen kijken of jij past bij onze opdrachtgever en of het werk wat voor je is. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 085-2081122. Je kunt ook een Whatsapp sturen naar 06-19602731. Liever contact via de mail? Mail dan naar info@noordhostpersoneel.nl. Opdrachtgevers kunnen ons ook benaderen voor het werven van personeel. Wij zijn altijd op zoek naar horecapersoneel.

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!