Je wordt niet betaald voor tijd, maar voor de waarde die je levert

Onze groeiprogramma is een combinatie van e-learning en oefenen in de praktijk. Kennis is namelijk waardeloos als je het niet kunt toepassen, daarom richten wij ons op het ontwikkelen van jouw vaardigheden, oftewel jouw skills. Dit bestaat uit praktische vaardigheden en horeca-kennis, opgebouwd per niveau:

Praktische vaardigheden

Binnen het horeca-vak zijn er ontzettend veel vaardigheden die je kunt leren. Borden lopen, tafels (correct) indekken, bier tappen, collega’s aansturen en nog veel meer. Omdat het niet realistisch is dat je al deze vaardigheden in 1 keer leert, hebben wij deze onderverdeeld. Zo kun je gericht werken aan de ontwikkeling van je vaardigheden en deze ook direct in de praktijk oefenen tot je ze beheerst.

Horeca-kennis

Naast praktische vaardigheden komt er ook veel kijken bij horeca op het gebied van kennis. Hoe communiceer je met gasten en collega’s, wat is de correcte manier om een fles wijn te openen, wat moet je doen als je een fout maakt en meer. Om beter te worden in je werk (en dus hogere scores te kunnen krijgen die nodig zijn voor promotie), bieden wij de kennis in hapklare brokken on-line. Deze modules kun je zo vaak doorlopen als je wilt, ook wanneer je al gepromoveerd bent naar het volgende niveau. Zo kun je op elk moment jouw kennis bijschaven en vergoten.

Toegepaste kennis

Vaardigheden leren en je kennis vergroten is noodzakelijk om te kunnen presteren op de werkvloer. Wij zullen je dan ook constant uitdagen om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en jou buiten je comfortzone te pushen om te groeien. Dit principe is niet alleen belangrijk in de horeca, maar zal jou van dienst zijn in jouw groei naar succes.

NoordHost Academy

Jong, oud, wel of geen horeca ervaring? Iedereen ontwikkelt in onze NoordHost Academy de basisvaardigheden voor een goede start in de horeca.  Onder begeleiding van professionele trainers wordt stapgewijs de diverse facetten  in de praktijk doorlopen en krijgt elk individu de aandacht die nodig is. Maatwerk op persoonlijk niveau! Bij het succesvol afronden van de cursussen ontvang je een certificaat!

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!