NoordHost Personeel staat voor persoonlijkheid, professionaliteit en gaat voor kwaliteit. Ben jij student en op zoek naar een gave bijbaan of sta jij op het punt te switchen van werkgever. Iedereen die passie heeft voor de horeca kan bij ons terecht, ook als je geen ervaring hebt.  Als student, starter, mid-career of senior horecaprofessional, hebben wij vacatures uiteenlopend van afwasser, keukenhulp, 1e horecamedewerker, floormanager tot promotiemedewerker. In tijdelijke en vaste functies.

Binnen elk niveau hebben wij vacatures in de horeca-sector. Wij zijn dagelijks in de weer voor nieuwe en leuke vacatures. NoordHost Personeel heeft ruime ervaring en kennis van de markt. Door onze persoonlijke aanpak en passie voor de horeca zetten wij ons meer dan 100 procent in voor werknemers en werkgevers.

Bij NoordHost Personeel werk jij aan jouw succes! Wij vinden het belangrijk dat jij je werk met plezier doet en relevante ervaring binnen de horeca opbouwt.   Door middel van workshops/trainingen op locatie’s van de opdrachtgever staan wij stil bij jouw doelen.

Wat leer je in horeca? Horecawerk ontwikkelt communicatieve vaardigheden, sterke mindset, werkethos, flexibileit, zelfstandigheid en een dosis empathisch vermogen.   Kortom: ervaring voor het leven!

Kom werken bij het leukste horeca uitzendbureau van Friesland, Groningen en Drenthe. Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf je nu dan in!

Solliciteer op een vacature

De sollicitatie is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De maximaal toegestane bestandsgrootte is 2MB

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!