NoordHost Personeel

Het horeca uitzendbureau voor de drie noordelijke provincies en Waddeneilanden. Sinds 2015 biedt NoordHost Personeel (ofwel NH Personeel) haar diensten aan diverse opdrachtgevers.

Dagelijks staan onze recruiters klanten en werkzoekenden op een snelle en efficiënte manier te woord.  Door de juiste mix van energie en drive zorgen wij ervoor dat uw openstaande vacature wordt ingevuld. Geen mooie verhalen, maar gelijk resultaat. Een juiste match is bij ons gegarandeerd.

NoordHost Personeel traint en begeleidt nieuwe horeca professionals met haar eigen NoordHost Academy dat bestaat uit meerdere fases,welke worden afgestemd op de werkzoekende.  Zo heeft u altijd een horeca professionals met ervaring aan het werk.

Onze kandidaten zijn vakkundige horeca professionals met een glimlach!

Contactgegevens

NoordHost Personeel
Postbus 6049, 9702 HA in Groningen

085-2081107
info@noordhostpersoneel.nl

Horeca professionals inhuren

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het inhuren van een horeca professional. Onze vakkundige gastheren, gastvrouwen en bedieningsmedewerkers hebben alle nodige kennis en kunde in huis. Ons doel is om u mee te helpen in het opleveren en het besparen van geld.

Vakkundige horeca professionals

Bij NoordHost kunt u verwachten dat de horeca professionals stressbestendig en flexibel zijn, met minimaal 3 borden en een vol dienblad kunnen lopen, allerlei barwerkzaamheden kunnen verrichten en een proactieve houding en een oplossend vermogen hebben. Daarbij passen ze de juiste horeca etiquette toe, zijn ze bekend met het toepassen van verkooptechnieken en arriveren ze in gepaste kleding met dienblad. Gastvrijheidsbeleving staat bij al ons personeel hoog in het vaandel en we kennen een échte passie voor de gast en het vak. Gasten plaatsen we te allen tijde op de eerste plaats. Wij treden op als uw horeca uitzendbureau van het Noorden. Wanneer u als bedrijf extra medewerkers nodig hebt op evenementen of tijdens drukke periodes.

Daarnaast zijn particulieren van harte welkom bij ons om werknemers in te huren voor een verjaardag, bruiloft, trouwdag en meer. Bij ons kunt u terecht voor spoedklussen; we zijn 24/7 beschikbaar.

Geïnteresseerd in NoordHost als uw horeca uitzendbureau?

Bel naar 085-2081122 of vul het contactformulier in op deze website.

Via deze weg vraagt u meteen uw vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een prijsindicatie van ons.

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horeca professionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!