Laat een referentie achter:

Referenties:

Nu al mijn 2e bijbaan bij Noordhost Personeel. Het uitzendbureau beschikt over erg leuke en hippe opdrachtgevers, waar je na duidelijke instructies gelijk aan de slag kan! Het is zelfs eem optie de gehele zomerperiode te werken en te wonen op een Waddeneiland, leuke ervaring.
Frank
Uitzendkracht
Ik woon al bijna een jaar op Schiermonnikoog. Weliswaar al lang niet meer onder Noordhost, maar door de connectie gelegd door Jon de Lange ben ik hier wel terecht gekomen. Dank daarvoor. Tijdens het werken onder Noordhost is het contact met hem altijd goed geweest. Regelmatig kreeg ik de vraag of alles nog in orde was en ik én mijn werkgever tevreden zijn.
Sebastiaan van der Zwan
Uitzendkracht
Heb afgelopen zomer 5 weken gewerkt op Ameland! Veel nieuwe dingen gezien en geleerd. Het was een fijn periode. Verder kreeg ik altijd netjes mijn salaris. Het was het was heel leuk!
Gijsbrecht van Dijk
Uitzendkracht
Afgelopen zomer via Noordhost Personeel ruim 7 maanden gewerkt op Ameland. Heb een onwijs leuke en leerzame tijd gehad. Het persoonlijk contact met de stagiaire Yvonne was snel en fijn. Wekelijks kreeg ik op tijd mijn salaris en kon alles via de persoonlijke App bijhouden, ideaal!
Melanie
Uitzendkracht
Mijn ervaring met Noordhost Personeel is zeer positief. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en ze leveren in korte tijd uitstekend horecapersoneel. Ze hebben verstand van zaken en kennen de horecabranche als geen ander. Dat betekent dat ze weten waar ze het over hebben en snel het juiste personeel voor een bepaalde positie kunnen verzorgen!
Geert Bosman
Opdrachtgever

Noordhost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horeca professionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!