Vind via ons jouw stageplek in de horeca

Heb jij interesse in een leuke stageplek in de horeca in Drenthe, Friesland, Groningen of op de Waddeneilanden? Meld je aan bij NoordHost Personeel. Wij hebben vele interessantes vacature openstaan! Al onze opdrachtgevers hebben kwaliteit en gastvrijheid erg hoog in het vaandel staan, net als wij. Herken jij jezelf in deze woorden? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Laat ons weten wat voor een stage jij wenst, dan gaan wij op zoek naar een passende functie. Wij hebben werk voor elk niveau. Kortom, meld bij ons aan, als je op zoek bent naar een leuke stageplek!

Naar wat voor een stageplek ben jij op zoek?

Wij zijn een horeca uitzendbureau voor de drie noordelijke provincies en de Waddeneilanden. Waarom het uitermate geschikt is via ons een stageplek te zoeken, is omdat wij beschikken over onze eigen NH Academy. Hiermee trainen en begeleiden wij nieuwe horecamedewerkers. Kortom, via ons ontvang je alle middelen en faciliteiten om uit te groeien tot een ware professional in de horeca. Onze training bestaat uit meerdere fases en is nauwkeurig afgestemd op jouw achtergrond en wensen. Als je bij één van onze opdrachtgevers aan het werk gaat, doe je zeer veel nuttige ervaring op over het werken in de horeca. Of je nou jassen ophangt, drankjes serveert of eten bereidt, in de horeca moet je flexibel, proactief, stressbestendig en gepassioneerd zijn. Ben jij dat? Meld je aan!

Extra voordelen van een stageplek in de horeca

Stage lopen bij een horecabedrijf is in de eerste plaats natuurlijk een perfecte stap voor een carrière in de horeca. Maar het biedt meer. Op jouw stageplek kun je:

  • Een mooi netwerk opbouwen
  • Optimaal leren samen te werken
  • Je sociale vaardigheden verbeteren
  • Een leuk salaris mee naar huis nemen
  • Je verantwoordelijkheden leren te dragen

Ben jij overtuigd van bovenstaande? Schrijf je dan direct bij ons in. Wij zorgen graag voor een perfecte match tussen jou en één van onze opdrachtgevers.

Benieuwd naar jouw stageplek?

Wil jij straks terechtkomen op een leuke én leerzame stageplek? Ga dan stage lopen bij één van onze opdrachtgevers. Leer als geen ander hoe je gastvrijheid en kwaliteit optimaal kunt combineren. Meld je aan en vind via ons een goede plek om stage te lopen. Wil je meer weten over onze vacatures, interactieve basistraining of aanpak? Bel naar 085-2081122, stuur een WhatsApp-je naar 06-19602731 of stuur een e-mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Wij koppelen jou graag aan een perfect passende stageplek in Drenthe, Friesland, Groningen en op de Waddeneilanden!