Op zoek naar een studenten bijbaan?

NoordHost Personeel biedt voor studenten de mogelijkheid om naast hun studie met een bijbaan in de horeca wat geld bij te verdienen. Wij werken voor opdrachtgevers in de horecasector in Noord-Nederland. Wij staan bekend als een gepassioneerd, vakkundig en betrouwbaar uitzendbureau voor de horecamarkt. Hierdoor spreken wij letterlijk dezelfde taal als onze opdrachtgevers en flexkrachten. Hierdoor verloopt het contact bij ons persoonlijk en prettig. Wij kennen de markt als geen ander en weten hier dan ook altijd het juiste personeel voor te vinden. Ben je nieuwsgierig geworden of wij een leuke studenten bijbaan voor je hebben, bel dan naar 085-2081122.

Studenten in de horeca

Voor studenten is het ideaal om in de horeca te werken. Zo kun je in de avonduurtjes nog wat extra centen verdienen. Wij zoeken personeel voor de horeca dat gastvrij, spontaan en hardwerkend is. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan eens of er leuke vacatures op onze website staan die je aanspreken. Een bijbaan in de horeca is dan ook ideaal te combineren naast je studie. Werken in de horeca is leuk en gezellig en je werkt ook in teamverband. Vind jij het ook leuk om het mensen naar de zin te maken? Dan is werken in horeca misschien ook wat voor jou.

werkzoekend

Bijbaan in de vakantieperiode

Heb je vakantie en wil je de vrije tijd die je hebt, gebruiken om wat extra geld te verdienen? In de vakantieperiode is het altijd druk in de horeca. Dus in deze tijden hebben veel van onze opdrachtgevers ook extra vakantiekrachten nodig. Voor studenten is het dan ook een perfect moment om geld te verdienen voor hun studie of een mooie vakantie. Laat ons ook weten hoeveel dagen je wilt werken. Dan kunnen wij ons aanbod op je afstemmen. En wie weet werk je straks als bijbaan bij een heel leuk horecabedrijf.

Contact over je studenten bijbaan

Heb je een leuke bijbaan gezien op onze website? Maar wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je hierop reageert? Geen enkel probleem. Onze medewerkers hebben al meerdere studenten begeleid in het vinden van het werk dat het best bij hen past. Geef ons ook je wensen en verwachtingen aan. Dan kunnen wij kijken of je bij onze opdrachtgever past. Voor meer informatie kun je bellen naar 085-2081122. Of stuur een Whatsapp naar 06-19602731. Je kan ook een mail sturen naar info@noordhostpersoneel.nl. Wij hebben de studenten bijbaan die je zoekt!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!