Studenten uitzendbureau NoordHost Personeel

NoordHost Personeel biedt studenten de mogelijkheid om te solliciteren op verschillende banen in de horeca. Ons uitzendbureau werkt voornamelijk voor opdrachtgevers die actief zijn in Noord-Nederland. Wij vinden het zeer belangrijk om ons goed in te leven in de wensen van onze opdrachtgevers. Hierdoor werven wij altijd dat personeel waar zij om vragen. Maar wij vinden het net zo belangrijk om de wensen en verwachtingen van onze uitzendkrachten aan te horen. Zo weten wij of je geschikt bent om voor één van onze opdrachtgevers te werken. Doordat wij al jaren actief zijn in de horeca, kennen wij deze branche als geen ander. Wil je meer weten over welke vacatures ons studenten uitzendbureau voor je heeft? Bel dan naar 085-2081122.

Studenten vinden het leuk in de horeca

De studenten die al voor onze opdrachtgevers werken, geven aan dat zij de horeca leuk vinden. Ons uitzendbureau biedt verschillende vacatures aan zoals:

  • Barmannen en -vrouwen
  • Bediening
  • Afwassers
  • Keukenpersoneel

Studenten uitzendbureau

Maar wij hebben nog een groter aanbod van vacatures. Bekijk op onze website welke vacatures ons uitzendbureau nog meer voor je heeft. Wellicht vind je dan net die vacature waarnaar je op zoek was. Lijkt het jou ook leuk om in de horeca te werken? Neem dan contact met ons op en laat weten welke vacature je het meest aanspreekt.

Zoek je studenten?

Goed personeel hoef je niet zelf te werven. Je kunt ons uitzendbureau ook inschakelen voor het werven van personeel. Heb je weleens nagedacht om studenten in te zetten bij je bedrijf in horeca? Laat het ons weten of je dit wilt, dan kunnen wij als uitzendbureau voor je gaan werven. Een student is vaak erg flexibel en kan in de avonden en weekenden bij je werken. Neem contact met ons op zodat wij het één en ander kunnen uitleggen over de voordelen van een student als medewerker.

Meer informatie over ons studenten uitzendbureau

Heb je als student een leuke vacature gevonden? En zou je hier graag wat meer informatie over willen over ontvangen? Benader ons dan zodat wij je meer informatie kunnen geven over de vacature en wat wij hierin verwachten. Wij zijn te bereiken op 085-2081122 of Whatsapp naar 06-19602731. Of stuur een mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Wil je dat wij voor jou als opdrachtgever voor werven? Neem dan ook contact op! Wij zijn hét studenten uitzendbureau!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!