Interessante vacatures voor in de horeca

Ben jij op zoek naar leuke studenten vacatures? Schrijf je direct in bij NoordHost Personeel. Wij helpen gedreven en gepassioneerde studenten graag aan een interessante baan in de horeca in Noord-Nederland. Zowel voor beginners als ervaren krachten hebben wij passende functies. Kies er ook voor om op een leuke manier wat bij te verdienen. Bekijk ons ruime aanbod in studenten vacatures en help jezelf aan een topbaan in de horeca!

Ideaal voor studenten

Werken in de horeca is ideaal als je studeert. Omdat de horeca vooral leeft buiten de gebruikelijke lesuren, kun je jouw bijbaan prima combineren met je studie. Overdag en doordeweeks ben je de leergierige student, terwijl je ‘s avonds en in het weekend straalt als die gezellige barman, ober, afwasser of hulpkok! Verder leer je met deze banen te werken in teamverband. Tegelijkertijd ontdek je hoe het voelt om de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden te dragen. Daarnaast geeft werken in de horeca je sociale vaardigheden en netwerk een enorme boost. En het levert je mooie bijverdiensten op!

Studenten vacatures

Wat er in onze vacatures staat

Hoewel onze vacatures van elkaar verschillen, hebben al onze opdrachtgevers kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk dat jij deze kernwaarden ook onderkent. Of je nou gasten ontvangt, eten klaarmaakt of gerechten uitserveert: draag altijd een glimlach. Verder moet je flexibel, stressbestendig en proactief zijn. Onze opdrachtgevers verwachten van je dat je de horeca etiquette kent, met tenminste 3 borden kunt lopen en allerhande barwerkzaamheden op kunt pakken. Wees gerust. Dankzij onze interactieve basistraining heb jij bovengenoemde in no time onder de knie.

Staat er iets passends tussen ons vacatures?

Heb jij, net als vele andere studenten, een perfect bij jou passende vacature bij ons gevonden? Wij gaan dan graag met je in gesprek. We vertellen je over de functie, de opdrachtgever en we horen graag wat jouw achtergrond en wensen zijn. Is er sprake van een match tussen jou en onze opdrachtgever? Dan wensen we je veel werkplezier toe! We controleren altijd of de studenten die via ons werkzaam zijn tevreden zijn, door zowel met hen als met de opdrachtgevers contact te onderhouden. We betalen je uit conform de ABU CAO. Bekijk vandaag nog onze vacatures!

Ontdek onze studenten vacatures

Volg jij de vele studenten die jou al voorgingen? Help jezelf ook aan een leuke baan door je in te schrijven bij NoordHost Personeel. Wens je eerst meer informatie? Bel naar 085-2081122, WhatsApp naar 06-19602731 of mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Bij ons vind je de leukste studenten vacatures!

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!