Studentenbaan nodig?

Het uitzendbureau NoordHost Personeel biedt studenten de mogelijkheid om naast hun studie een studentenbaan te krijgen. Wij maken het voor studenten mogelijk om geld te verdienen naast hun studie. Wij werken als uitzendbureau voor diverse opdrachtgevers in de horeca in Noord-Nederland. Ons uitzendbureau heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Zo leveren wij altijd kwaliteit in onze uitzendkrachten. Ook beschikken wij over de nodige kennis over de horecabranche. Hierdoor kunnen wij ons inleven in onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Persoonlijk contact staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Heb jij een leuke studentenbaan gezien? Bel dan naar 085-2081122 en wellicht krijg je die studentenbaan die je zocht.

Studentenbaan in de horeca

Veel studenten ervaren het als prettig om in horeca te werken. Zo is het mogelijk om in de avonden en weekenden te werken. Voor studenten betekent dit dat zij hierdoor hun studie kunnen bekostigen. Maar natuurlijk kun je als student dit geld ook besteden in je vrije tijd. Wij zijn altijd op zoek naar studenten die spontaan en gastvrij zijn. Maar ook moet je niet vies zijn van hard werken. Herken jij jezelf in dit profiel? Kijk dan eens op je gemak op onze website naar welke vacatures wij beschikbaar hebben. De horeca is leuk, gezellig en je leert te werken in teamverband. Kom werken in de horeca en bezorg de gasten een topavond!

Studentenbaan

In de vakantieperiode een studentenbaan

Vind je het niet erg om in de vakantie te werken? Denk er dan eens over na om in de vakantie in de horeca te werken. In de vakantieperiode is het druk in de horeca en kunnen deze bedrijven altijd extra personeel gebruiken. Voor studenten is deze periode dan ook ideaal om wat extra geld te verdienen. Laat ons weten voor hoeveel uur je beschikbaar bent en ook horen wij graag op welke dagen je wilt werken. En wellicht hebben wij de studentenbaan die je zoekt.

Contact over een studentenbaan

Ben je enthousiast geworden over onze vacatures in de horeca? En zou je graag meer informatie willen ontvangen over een vacature? Wij geven je graag meer informatie zodat je kunt kijken of deze baan ook echt wat voor je is. Je kunt ons bellen op 085-2081122 Of stuur een mail naar info@noordhostpersoneel.nl. En wellicht krijg je straks een studentenbaan.

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!