Op zoek naar leuk studentenwerk?

Ben jij op zoek naar leuk studentenwerk in Drenthe? Bekijk het ruime aanbod van vacatures bij NoordHost Personeel. Wij zijn op zoek naar gedreven en gepassioneerd horecapersoneel voor verschillende gelegenheden in Drenthe. Binnen elk niveau hebben wij interessante (tijdelijke en vaste) vacatures. Dus wil jij als student wat bijverdienen? Reageer dan direct op één van onze vacatures in studentenwerk in Drenthe.

Studentenwerk in de horeca

Werken in de horeca in Drenthe is ideaal voor studenten. Je zet hiermee namelijk een goede stap richting het werkende leven. Je werkt vaak in teamverband en leert verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden te nemen. Daarnaast is het een boost voor je sociale vaardigheden. En niet geheel onbelangrijk: je ontvangt er mooie bijverdiensten mee! Omdat werken in de horeca vooral buiten standaard lesuren gebeurt, is dit studentenwerk prima te combineren met een studie. In de avond of in het weekend ben jij die gezellige barman, serveerster, afwasser of hulpkok, terwijl je overdag netjes aan je studie werkt!

Hier zijn wij naar op zoek

Wij zijn op zoek naar gastvrije en vakkundige professionals met een glimlach. Of je nou gasten ontvangt, in de garderobe werkt, eten bereidt of gasten bedient: wij verwachten van jou altijd een correcte uitstraling. Daarnaast moet je stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Verloopt iets anders dan gepland? Pas dan jouw oplossend en improvisatievermogen toe. Onze opdrachtgevers in Drenthe verwachten dat je met minimaal 3 borden kunt lopen, allerhande barwerkzaamheden op kunt pakken en bekend bent met de horeca etiquette. Wij bieden je een interactieve basistraining, zodat ook jij flexibel en snel inzetbaar bent.

Studentenwerk Drenthe

Passende vacature in Drenthe gevonden?

Als jij een passende vacature in studentenwerk hebt gevonden, voeren wij eerst een persoonlijk gesprek met je. Tijdens dit gesprek bespreken we de vacature, de wensen van het bedrijf waar je wilt werken, jouw cv en uiteraard jouw behoeften. Vinden wij een match tussen jou en één van onze opdrachtgevers in Drenthe? Dan kan het uitzenden beginnen. Zolang jij werkt voor een opdrachtgever, houden wij zowel met jou als de opdrachtgever contact om de werkzaamheden te evalueren. Wij verlonen jou conform de ABU CAO. Benader ons vandaag nog voor een leuke baan!

Interesse in studentenwerk in Drenthe?

Heb jij behoefte aan interessant en kwalitatief studentenwerk? Reageer op een passende vacature van NoordHost Personeel. Bel voor informatie of een afspraak naar 085-2081122, stuur een WhatsApp naar 06-19602731 of mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Wij helpen jou graag aan leuk studentenwerk in Drenthe!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!