Interesse in studentenwerk?

Heb jij interesse in leuk studentenwerk in Friesland? Bij NoordHost Personeel vind je een ruim aanbod van vacatures. Wij zenden graag gedreven en gepassioneerd horecapersoneel uit naar verschillende gelegenheden in Friesland. Voor elk niveau hebben wij passende (tijdelijke en vaste) vacatures. Dus zoek jij als student naar leuke bijverdiensten? Reageer vandaag nog op één van onze vacatures in studentenwerk in Friesland.

Waarom kiezen voor studentenwerk in de horeca?

Voor studenten is het ideaal om te werken in de horeca in Friesland. Het vormt namelijk een goede stap richting het werkende leven. Je leert te werken in teamverband en verantwoordelijkheid te nemen voor je werkzaamheden. Daarnaast train je in no time je sociale vaardigheden. En je ontvangt ontzettend mooie bijverdiensten! Werken in de horeca gebeurt vooral buiten de gebruikelijke lesuren. Daardoor is dit studentenwerk prima te combineren met je studie. Doordeweeks en overdag ben je de leergierige student, terwijl je in het weekend en de avond als die gezellige barman, ober, afwasser of hulpkok werkt!

Studentenwerk Friesland

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken naar gastvrije en vakkundige professionals. Of je nou jassen weghangt in de garderobe, eten bereidt of gasten bedient: wij verwachten van jou altijd een glimlach. Voor horecawerk moet je verder stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Een oplossend en improvisatievermogen is essentieel. Onze opdrachtgevers in Friesland vertrouwen erop dat je met tenminste 3 borden kunt lopen, allerhande werkzaamheden achter de bar op kunt pakken en de horeca etiquette kent. Omdat wij jou een interactieve basistraining bieden, ben ook jij straks volledig, flexibel en snel inzetbaar.

Wat te doen bij een leuke vacature in Friesland?

Heb jij een passende vacature in studentenwerk gevonden? Dan willen wij graag eerst een persoonlijk gesprek met je voeren. We bespreken de vacature, de wensen van het bedrijf waar je wilt werken, jouw cv en jouw eigen behoeften. Zien wij een match tussen jou en één van onze opdrachtgevers in Friesland? Dan heb jij jouw gewenste studentenbaan te pakken. Wij houden zowel met jou als met de opdrachtgever waar je gaat werken contact. Zo kunnen we jouw werkzaamheden goed evalueren. Je wordt betaald conform de ABU CAO. Reageer vandaag nog op één van onze vacatures!

Zin in studentenwerk in Friesland?

Heb jij zin in leuk, interessant en kwalitatief studentenwerk? Zoek dan een mooie vacature uit van NoordHost Personeel. Reageer direct door te bellen naar 085-2081122, te WhatsAppen naar 06-19602731 of te mailen naar info@noordhostpersoneel.nl. Dan verdien jij straks je geld met leuk studentenwerk in Friesland!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!