Leuk studentenwerk

Voor leuk studentenwerk in Groningen ben je bij NoordHost Personeel aan het juiste adres. Wij hebben vacatures van verschillende horecagelegenheden in Groningen voor gedreven en gepassioneerd horecapersoneel. Vaste en tijdelijke banen voor elk niveau. Dus heb jij als student behoefte aan leuke bijverdiensten? Reageer vandaag nog op één van onze vacatures in studentenwerk in Groningen.

Wat studentenwerk in de horeca zo leuk maakt

Werken in de horeca in Groningen is voor studenten ideaal. Omdat je verantwoordelijkheid leert te nemen voor je werkzaamheden, vormt het een goede stap richting het werkende leven. Ook leer je te werken in teamverband en train je je sociale vaardigheden. En daar verdien je dan ook nog eens geld mee! Horecawerk vindt vaak plaats buiten de gebruikelijke lesuren. Dat maakt dat studentenwerk prima te combineren is met een studie. Functioneer doordeweeks en overdag als leergierige student. Maar werk ‘s avonds en in het weekend als die gezellige barman, ober, afwasser of hulpkok!

werkzoekend

Waar je aan moet voldoen als horecapersoneel

Wij zenden enkel gastvrije en vakkundige professionals uit. Wij verwachten van jou altijd een glimlach. Of je nou jassen weghangt in de garderobe, eten klaarmaakt of gasten bedient. Verder moet je voor horecawerk stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Ook is een oplossend en improvisatievermogen essentieel. Voor onze opdrachtgevers in Groningen moet je met tenminste 3 borden kunnen lopen, allerhande werkzaamheden achter de bar op kunnen pakken en de horeca etiquette kennen. Geen zorgen! Wij bieden jou een interactieve basistraining. Zo kun jij straks ook snel, volledig en flexibel aan de slag.

Wat je moet doen bij een leuke vacature in Groningen

Heb jij een leuke vacature gevonden in studentenwerk? Plan dan een persoonlijk gesprek met ons in. Tijdens dit gesprek komen de vacature, de wensen van het bedrijf waar je wilt werken, jouw cv en jouw eigen behoeften aan bod. Is er een duidelijke match tussen jou en één van onze opdrachtgevers in Groningen? Dan zorgen wij dat jij daar aan de slag kunt. Zodra je er werkt, houden we zowel met jou als met de opdrachtgever contact. Dit ter evaluatie van jouw werkzaamheden. We betalen jou uit conform de ABU CAO. Bekijk meteen onze vacatures en reageer!

Voor het leukste studentenwerk in Groningen

Als jij behoefte hebt aan leuk en kwalitatief studentenwerk, dan zit je helemaal goed bij NoordHost Personeel. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 085-2081122, te WhatsAppen naar 06-19602731 of stuur een e-mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Verdien op een leuke manier je bijverdiensten met ons studentenwerk in Groningen!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!