Op zoek naar Studentenwerk?

NoordHost Personeel maakt het mogelijk voor studenten om naast hun studie studentenwerk te krijgen. Hierdoor kun je als student een extra zakcentje verdienen om bijvoorbeeld de studie te bekostigen. Ons uitzendbureau werkt voor verschillende opdrachtgevers in de horecasector in Noord-Nederland. Wij hebben dan ook een goede reputatie doordat wij altijd kwaliteit leveren in personeel. Wij weten alles over de horecabranche en spreken daardoor dezelfde taal als onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Wij vinden persoonlijk contact ook zeer belangrijk. Heb jij een leuke vacature gezien als studentenwerk en wil je meer informatie hierover? Dan kun je bellen naar 085-2081122 en wie weet hebben wij studentenwerk voor je!

Studentenwerk in de horeca

De horeca is ideaal om voor studenten in te werken. Je kunt namelijk als student in de avonden wat uurtjes werken. Zo heb je geld om je studie te bekostigen of om gewoon leuke dingen mee te doen. Ons uitzendbureau zoekt studenten die gastvrij en spontaan zijn. Maar ook hoort hard werken hierbij. Herken je jezelf hierin? Bekijk dan eens onze vacatures voor studenten op onze website. De horeca is prima geschikt om als student naast je studie in te werken. Het is ook nog eens gezellig en je leert te werken onder druk en in teamverband. Wil jij gasten een onvergetelijke avond geven? Kom dan werken in de horeca.

Studentenwerk

Studentenwerk in de vakantieperiode

Wil jij in de vakantie wat extra vrije tijd opofferen door te werken in de horeca? Tijdens de vakantieperiode is het vaak druk in de horeca en zijn wat extra handjes altijd welkom. Onze opdrachtgevers zijn in deze periode dan ook op zoek naar extra krachten. Voor jou als student is dit dan ook ideaal om geld te verdienen voor je studie of voor die hard verdiende vakantie. Geef bij ons aan hoeveel je wilt werken en welke ervaring je hebt. Dan kunnen wij kijken voor welk werk je geschikt bent. En vind zo dat studentenwerk waarnaar je op bent.

Contact over studentenwerk

Heb je een leuke baan gezien tussen al onze vacatures? En wil je meer informatie hierover ontvangen voordat je hierop solliciteert? Onze medewerkers geven je graag meer informatie zodat je kunt kijken of deze vacature echt bij je past. Je kunt ons bereiken via 085-2081122. Of stuur een Whatsapp naar 06-19602731. Maar een mail sturen kan ook naar info@noordhostpersoneel.nl. Wij hebben het studentenwerk dat je zoekt!

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!