Binnen de uitzendsector heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse diensten.   Op deze pagina zijn de diverse mogelijkheden voor u als klant uitgeschreven.

1. Werving & selectie

Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heeft u wel een vacature, maar geen tijd? Laat ons het doen. Wij weten precies waar we de gedreven horeca professional kunnen vinden. We screenen op onmiddellijke beschikbaarheid, we voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

2. Uitzenden

NoordHost Personeel is specialiseerd in het werving- en selectieproces. Dit is onze kracht. Wij werven en selecteren voor tijdelijke of vaste horecapersoneel. Heeft u een speciaal maatwerkopdracht ook dit doen wij. NoordHost Personeel draagt zo actief en efficiënt bij aan uw eigen bedrijfsvoering.  U bent als opdrachtgever immers gebaat bij een optimale continuïteit van uw bedrijfsvoering.

NoordHost personeel is uw partner als het gaat om tijdelijke of vaste opdrachten, ziektevervanging en extra inzet voor piekperiodes.

3. Detacheren

NoordHost Personeel detacheert ook in opdracht van haar opdrachtgevers. Bij detacheren gaat het om vacatures voor de (middel)lange termijn. Naast de duur en de invulling van de opdracht worden er afspraken gemaakt over bijvoorbeeld concurrentiebeding, functieprofiel, opzegtermijn en kwaliteitsgaranties. Of het nu gaat om het creëren van een flexibele functie, een tijdelijke opdracht of een vacature die u breed wilt uitzetten, NoordHost Personeel is u graag van dienst.

4. Payroll

Heeft u het druk en/of weinig tijd als ondernemer? NoordHost Personeel ontzorgt u in alle administratieve handelingen.  Op papier zijn de medewerkers in dienst bij ons. Maar ze werken bij uw op de werkvloer. Zo bespaart u tijd, heeft u minder administratie rompslomp en loopt u minder risico. Het personeel is bij ons in zorgvuldige handen.

U werft en bepaalt uw medewerkers, maakt afspraken over hun salaris en meldt ze bij ons aan. Vanaf dat moment nemen wij het hele proces in handen: van arbeidscontract opstellen en salaris uitbetalen tot werkgeverslasten afdragen en verzuim begeleiden (en transitievergoeding).

U kunt zich weer volledig richten op ondernemen!

NoordHost Personeel geeft u duidelijk van tevoren aan wat een medewerker daadwerkelijk kost.
U betaalt uitsluitend de gewerkte uren, dagen. Kortom, volledige kostenkennis vooraf (geen discussie achteraf).

Meer weten over tarieven?

Met NoordHost Personeel heeft u de juiste partner in huis. Wilt u weten hoe uw kostenplaatje eruit komt te zien en onder welke voorwaarden?

Neem telefonisch contact op met NoordHost Personeel (085-2081122) of vul het contactformulier in. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met accountmanager Jon de Lange (info@noordhostpersoneel.nl of 06-19602731)

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!