Het uitzendbureau in de horeca

Bij NoordHost Personeel kun je solliciteren op verschillende banen in de horeca. Ons uitzendbureau werkt voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Noord-Nederland. Wij leven ons goed in in onze flexkrachten en opdrachtgevers waarbij wij voor beide partijen betrouwbaar zijn. Daarom vinden wij het ook zeer belangrijk dat er vanuit ons naar zowel de opdrachtgevers als flexkrachten een goede communicatie is. Wij weten alles van de horeca branche en daardoor vinden wij altijd de meest geschikte krachten voor de opdrachtgevers. Als je meer wilt weten over ons uitzendbureau in de horeca kun je bellen naar 085-2081122.

De horeca is leuk en gezellig

Veel van onze uitzendkrachten geven aan dat zij het leuk en gezellig vinden in de horeca. Je kunt bij ons uitzendbureau ook kiezen uit meerdere vacatures zoals:

  • Barmannen en -vrouwen
  • Serveersters en obers
  • Afwassers
  • Keukenpersoneel

Uitzendbureau horeca

Maar wij bieden als uitzendbureau nog meerdere vacatures aan. Deze kun je bekijken op onze website. Ook kun je ons benaderen en aangeven wat je wensen zijn. Dan kunnen wij kijken of wij een geschikte vacature voor je hebben. Wat doe je het liefst? Werken in de bediening, keuken of bar? Wij helpen je graag aan de baan die je zoekt.

Schakel ons in voor het werven in de horeca

Het is vaak een ware uitdaging om aan goed en betrouwbaar personeel te komen. Zo ook in de horeca. Het is dan ook verstandig om een uitzendbureau voor vacatures in te schakelen. Wij hebben de kennis, ervaring en het netwerk om door middel van onze vacatures het juiste personeel te werven. Laat je dan als opdrachtgever ook verrassen door de kwaliteit van onze diensten als uitzendbureau. Dit zal je ook veel tijd schelen en je kunt er bij ons vanuit gaan dat je het personeel krijgt dat je zoekt.

Contact met ons uitzendbureau in de horeca

Heb je op onze website een leuke vacature gezien, die perfect aansluit op je wensen? Wij kunnen je meer informatie geven als je dit wenst. Maar je kunt hier natuurlijk ook gelijk op solliciteren. Voor meer informatie kun je bellen naar 085-2081122 of Whatsapp naar 06-19602731. Of stuur een mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Schakel ons in voor het werven van personeel! Wij zijn het uitzendbureau in de horeca in Noord-Holland!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!