Dit uitzendbureau helpt jou aan een baan

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau dat studenten aan een leuke baan kan helpen? Schrijf je in bij NoordHost Personeel. Wij zijn op zoek naar gedreven en gepassioneerde studenten voor werk in de horecabranche. Of je nou beginnend bent of ervaren, wij hebben voor iedereen passende vacatures. Dus wil jij op een leuke manier wat bijverdienen? Schrijf je vandaag nog in bij ons uitzendbureau dat studenten aan een topbaan in de horeca helpt.

Het leukste werk voor studenten

Werken in de horeca is op verschillende manieren ideaal. Zo helpt het jou aan een prima eerste stap richting het ‘echte werkende leven’. Je leert te werken in een team, terwijl je tegelijkertijd verantwoordelijkheid leert te nemen voor je eigen werkzaamheden. Ook train je je sociale vaardigheden in no time. En daar ontvang je dan ook nog eens geld voor! Omdat horecawerk vooral plaatsvindt buiten de gebruikelijke lesuren, kan het prima gecombineerd worden met een studie. Doordeweeks en overdag de leergierige student, in het weekend en de avond die gezellige barman, ober, afwasser of hulpkok!

Uitzendbureau studenten

Hier is ons uitzendbureau naar op zoek

Ons uitzendbureau werkt voor opdrachtgevers die kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit verwachten wij dus ook van de werkkrachten die wij uitzenden. Of je nou jassen weghangt in een garderobe, eten klaarmaakt of gasten bedient: draag altijd een glimlach. Daarnaast moet je stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Je moet de horeca etiquette kennen, met tenminste 3 borden kunnen lopen en allerhande barwerkzaamheden op kunnen pakken. Omdat wij jou een interactieve basistraining aanbieden, kun jij bovengenoemde straks ook moeiteloos verrichten.

Inschrijven bij ons uitzendbureau

Als studenten een leuke en passende vacature bij ons hebben gevonden, gaan wij graag met ze in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de vacature, de wensen van onze opdrachtgevers, jouw cv en jouw behoeften. Is er sprake van een match tussen jou en een van onze opdrachtgevers? Dan kun jij beginnen met werken. Zodra studenten zijn begonnen met het werk, houden wij zowel met hen als met de opdrachtgevers contact. Zo controleren we of alles naar wens verloopt. Ons uitzendbureau betaalt haar krachten uit conform de ABU CAO. Schrijf je vandaag nog in!

Neem contact op met ons uitzendbureau voor studenten

Wij hebben voor studenten de leukste vacatures voor in de horeca. Heb jij interesse in zo’n bijbaan? Schrijf je in bij NoordHost Personeel. Voor meer informatie kun je bellen naar 085-2081122, WhatsAppen naar 06-19602731 of mailen naar info@noordhostpersoneel.nl. Ons uitzendbureau heeft voor studenten het leukste studentenwerk!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!