Uitzendkrachten in de horeca?

Uitzenden via NoordHost Personeel staat gelijk aan: kostenbesparing, flexibiliteit en gemak. Met onze ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk van gedreven horeca professionals die sterk zijn in uitvoerend werk.

De uitzendkrachten in onze portfolio worden zorgvuldig uitgekozen. Zij werken regelmatig voor ons waardoor wij de uitzendkrachten ook persoonlijk kennen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat zij een waardevolle aanvulling zijn op uw organisatie.

Flexkrachten inzetten

Heeft u door ziekte, vakantie of een hoog en laag seizoen een grotere personeelsbehoefte? Dan kunt u flexkrachten inzetten. Flexkrachten werken op uitzendbasis en kunnen part-time of full-time worden ingezet.

Wij regelen de juiste kandidaten voor u waardoor u niet druk hoeft te maken om vacatures, sollicitaties of gesprekken. Samen bespreken wij wat uw wensen zijn en zorgen wij voor de juiste kandidaat. Door onze netwerk kunnen wij snel aan uw personeelsbehoefte voldoen.

Keuken

Contact met NoordHost Personeel

Wilt u weten of NoordHost Personeel ook voor uw bedrijf werkt? Neem telefonisch contact op met NoordHost Personeel of vul het contactformulier in. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@noordhostpersoneel.nl.

Ga naar contact

51

Tevreden werkgevers

568

Kandidaten geholpen aan een baan

5225

Horeca poule

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!