Het uitzendbureau voor vacatures in de horeca

NoordHost Personeel heeft een zeer divers aanbod in banen in de horeca. Onze opdrachtgevers in de horeca zijn werkzaam in Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkrachten en opdrachtgevers op ons kunnen bouwen. Vandaar dat wij het ook zeer belangrijk vinden om betrouwbaar te zijn. Hier hoort ook een goede communicatie bij naar beide partijen. Door onze kennis en jaren van ervaring kennen wij de horecabranche als geen ander. Daardoor vinden wij voor alle vacatures ook het beste personeel. Werk je in de horeca of zou je in de horeca willen werken? Bekijk dan eens op je gemak onze vacatures in de horeca en als je meer wilt weten kun je bellen naar 085-2081122.

Het is leuk in de horeca

Ga je werken of werk je in de horeca? Dan is geen enkele dag hetzelfde. Zo heb je iedere dag een nieuwe uitdaging en blijft het werk leuk. Wij hebben verschillende vacatures in de horeca zoals barmannen en -vrouwen, serveersters en obers en keukenpersoneel. Bekijk eens rustig op je gemak welke vacatures wij nog meer op onze website hebben staan. Zo vind je wellicht net die baan waar je al jaren naar op zoek was. Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld als barman de drankjes klaar te maken? Of hou je meer van bedienen? Geef dit aan zodat wij kunnen kijken welke baan het beste bij je past.

Vacatures horeca

Op zoek naar goede horeca medewerkers?

Veel horecabedrijven gaan zelf op zoek naar personeel. Dit is vaak een tijdrovende klus waarbij het altijd afwachten is of dit het juiste personeel is. Het is dan ook ideaal om voor jou als opdrachtgever een uitzendbureau in te schakelen voor je vacatures. Wij zullen dan ons brede netwerk inzetten en door middel van vacatures voor je gaan werven. Laat ons ook weten wat jouw verwachtingen zijn van het personeel in de horeca dat je zoekt. Dan houden wij hier rekening mee tijdens het werven.

Contact over vacatures in de horeca

Heb je een leuke vacature gezien die je leuk lijkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-2081122. Of stuur een Whatsapp naar 06-19602731. Je kunt ook een mail sturen naar info@noordhostpersoneel.nl. Je kunt ons ook als opdrachtgever benaderen voor het werven van je personeel! Wij hebben de leukste vacatures in de horeca!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!