Verdien mooi wat bij met vakantiewerk

Heb jij tijd en interesse over voor vakantiewerk in Drenthe, Friesland, Groningen of op de Waddeneilanden? Meld je dan aan bij NoordHost Personeel. Wij hebben voor elk niveau leuk horecawerk. Wij hebben vacatures openstaan van verschillende opdrachtgevers. Heb je al een voorkeur voor een bepaalde functie? In de bediening staan bijvoorbeeld? Als afwasser? Of ambieer jij een tijdelijke functie als gastvrouw of gastheer? Geef jouw wensen en achtergrond aan ons door. Dan zoeken wij een perfecte match voor je uit. Wij hebben voor iedereen geschikt vakantiewerk!

Welke opties zijn er in vakantiewerk?

In de vakantietijd is het een stuk drukker in horecagelegenheden. Denk aan terrasjes die dag in dag uit vol bezet zijn. Vakantieparken die overuren draaien. En de grote hoeveelheid aan festivals. Al deze opdrachtgevers kunnen in de vakantietijd wel wat extra handjes gebruiken. De vacatures die daarbij horen zijn bijvoorbeeld:

  • Hulpkoks
  • Afwassers
  • Barmedewerkers
  • Event medewerkers
  • Bedieningsmedewerkers

Welke functie je ook kiest, wij verwachten van je dat je flexibel, stressbestendig, proactief en gepassioneerd te werk gaat. Wij staan dan ook voor gastvrijheid en kwaliteit. Kun jij tijdens je werk de hele tijd blijven glimlachen, terwijl je gasten vakantie vieren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat je wensen aan ons weten.

Ontdek de vele voordelen van vakantiewerk

Vakantiewerk kan het beste in je naar boven halen. Wist jij namelijk al dat het ervoor zorgt dat je:

  • Een mooi netwerk opbouwt
  • Optimaal kunt samenwerken
  • Je sociale vaardigheden verbetert
  • Een leuk salaris mee naar huis neemt
  • Je verantwoordelijkheden leert te dragen

Deze basiswaarden komen goed van pas in je hele verdere leven. Ben jij al overtuigd? Meld je meteen bij ons aan. Wij koppelen jouw achtergrond en wensen graag een passende opdrachtgever. Misschien vind je zelf al een perfecte match in onze vacaturebank!

Kies ook voor leuk vakantiewerk

Wil jij goede verdiensten maken met vakantiewerk? Schrijf je direct bij ons in. Wij zorgen dat je straks op een leerzame en leuke manier een mooi salaris ontvangt. Als je via ons een leuke functie vindt, betalen we je uit volgens de ABU CAO. Gedurende de tijd dat je werkzaam bent, nemen we af en toe contact met jou en je opdrachtgever op. Puur om te kijken of alles nog naar wens verloopt. Wil jij meer weten over onze werkwijze of vacatures? Bel naar 085-2081122, stuur een WhatsApp-je naar 06-19602731 of mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Aan welk soort vakantiewerk in Drenthe, Friesland, Groningen en op de Waddeneilanden mogen we jou helpen?