Voor een leuke baan in de horeca

Wil jij gaan werken in de horeca? Schrijf je dan in bij NoordHost Personeel. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en gepassioneerde kandidaten voor allerhande horecawerk. Geef aan wat je wensen zijn, dan helpen wij je aan de best passende vaste of tijdelijke functie. Voor elk niveau een interessante vacature. Benieuwd waar jij straks gaat werken in Noord-Nederland? Bekijk onze vacatures. In no time sta jij te werken in de horeca!

Als je op zoek bent naar een baan in de horeca

Wij bieden enkel interessante banen aan bij opdrachtgevers die kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze kernbegrippen zien wij uiteraard ook graag terug in onze uitzendkrachten. Wij verwachten van jou een gastvrije en vakkundige uitstraling. Ook moet je stressbestendig, flexibel en proactief zijn. Wij zien graag een gepassioneerde werknemer met een glimlach. Of je nou gasten ontvangt, jassen weghangt of gerechten serveert. Schrijf je bij ons in. Wij bieden je direct een interactieve basistraining aan.

Voordelen van functies in de horeca

Werken in de horecabranche is op meerdere manieren ideaal. Zo is het een prima eerste stap richting het ‘echte werkende leven’. Je traint jezelf te werken in een team. Daarnaast leer je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen werkzaamheden. Ook verbeter je ongemerkt je sociale vaardigheden. Tegenover al deze voordelen staat bovendien een leuk salaris. Bekijk direct ons aanbod in vacatures of schrijf je direct in. Wij horen graag waar je naar op zoek bent en wat jouw achtergrond is. Zo kunnen wij je koppelen aan een opdrachtgever waarbij je direct kunt gaan werken.

Werken in de horeca

Wat te doen als je via ons wilt gaan werken

Heb jij een leuke en passende vacature bij ons gevonden? Schrijf je dan in. Vervolgens gaan wij graag een gesprek met je aan. We vragen naar jouw wensen en cv en vertellen jou over onze vacatures en opdrachtgevers. Ontdekken wij dat we een perfecte match kunnen maken tussen jou en een opdrachtgever? Dan kun jij starten met werken. Ben je aan de slag gegaan in de horeca? Dan houden wij zowel met onze opdrachtgever als met jou contact. Puur ter controle of alles naar wens verloopt. Wij betalen jou uit conform de ABU CAO. Schrijf je direct in!

Kom ook werken in de horeca!

Ben jij op zoek naar een leuke functie in de horeca? Schrijf je in bij NoordHost Personeel. Bel naar 085-2081122, WhatsApp naar 06-19602731 of stuur een mail naar info@noordhostpersoneel.nl als je vragen hebt. Via ons kun jij in no time werken in de horeca!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!