Ben je aan het werk via NoordHost Personeel? Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Alvorens je aan de slag gaat, is het handig om van een aantal op de hoogte te zijn.
Alle belangrijke informatie vind je op deze pagina, onder andere:

Je ontvangt email met een rechtstreekse link om te ondertekenen. Je hoeft hiervoor niet in te loggen. Je opent het document en na het lezen van de laatste pagina, kun je het document accorderen. Bij meerdere documenten onderteken je één keer, nadat je alle documenten hebt
gelezen. Je krijgt een speciale mail met daarin jouw persoonlijke code. Deze code vul je in en daarmee plaats je jouw digitale handtekening. Het is belangrijk om alvorens je start met werken jouw contract te hebben ondertekend. Zorg hier tijd voor.

Als je voor het eerst werkt via NoordHost Personeel! Ontvang je ter ondertekening de volgende documenten:

 • Uitzendovereenkomst
 • Conclusie arbeidsverleden
 • Arbo-checklist, specifiek voor de functie die je gaat uitoefenen, afhankelijk in welke sector je komt te werken.
 • Eventueel klant specifieke documenten (v.b: concurrentiebeding)

Na je aanmelding ontvang je de inlogcodes voor Mijn Account, dit is je persoonlijke pagina. Via https://noordhost.onlineuur.nl/auth/login kun je inloggen en jouw gegevens bekijken. Hier heb je op ieder moment inzage in o.a. loonstroken, jaaropgaven, opgebouwde reserveringen voor vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim (staat op loonstrook), en ondertekende documenten.
Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Je wachtwoord maak je na de activatie zelf aan.

Je urendeclaraties vul je wekelijks zelf in op jouw online-urenportal; https://noordhost.onlineuur.nl/auth/login.
Handige App: Downlaod ons handige App op www.noordhostpersoneel.nl en vul dagelijke na jouw werkdag de uren in. Dit doe je uiterlijk op maandag voor 17:00 uur.
Let bij het invullen van de tijdsnotatie op het volgende: bijv. een kwartier noteer je als 0,15 uur en een half uur als 0,30 uur.

We vertellen je altijd van tevoren wat je per uur gaat verdienen. Je salaris hangt af van het soort werk en het aantal uren dat je hebt gewerkt. We leggen dit vast in de uitzendovereenkomst.

Reserveringen

Naast salaris bouw je ook reserveringen op. Elke week wordt een bepaald percentage van je bruto salaris apart gezet. Dat kun je laten uitbetalen, bijv. tijdens vakanties. Je bouwt reserveringen op voor verlofdagen, vakantiegeld, en kort verzuim in een fase A-overeenkomst met uitzendbeding (bijv. voor bezoek aan dokter en/of tandarts).

Vakantiedagen

Wanneer je fulltime werkt bouw je jaarlijks 25 vakantiedagen op. Werk je minder uren, dan bouw je een evenredig deel op. Aanvraag van een langere vakantie van een week of meer, dien je tijdig te doen, tenminste één maand voor aanvang van de gevraagde vakantie.
Bij opname van vakantiedagen worden automatisch altijd eerst de kortst geldige dagen afgeschreven.
Op je loonstrook of in Mijn Account zie je hoeveel wettelijk – en bovenwettelijk verlof je nog hebt. Een of meer dagen kunnen als collectieve vakantiedag worden aangewezen. Verder kan het zijn dat je bij bedrijfssluitingen vakantiedagen moet opnemen.

Misschien ben je nog niet zo met je pensioen bezig. Maar we denken ook aan je toekomst. We hebben een goede pensioenregeling voor alle flexcollega’s. Welke rechten en plichten je precies hebt , hangt af van hoe lang je werkt voor NoordHost Personeel. Wanneer je begint te werken bij een opdrachtgever via NoordHost Personeel, begin je in fase A. Na 26 gewerkte weken in fase A ga je deelnemen aan de pensioenregeling. De eerste 52 werkweken is dat de basisregeling. Daarna kom je in de plusregeling, waarbij 1/3 van de pensioenpremie op je salaris wordt ingehouden.

Als je ziek wordt op een dag dat je zou gaan werken, is dat in de eerste plaats erg vervelend voor jou.
Maar het is ook vervelend voor het bedrijf waar je werkt. Gelukkig zorgen we er samen voor dat het werk niet stil komt te liggen. Als je je op tijd ziekmeldt, kunnen wij een andere collega inzetten die jouw werk overneemt. Omdat we op jouw inzet rekenen, is het belangrijk dat je in geval van ziekte een aantal afspraken nakomt;

 • Bel zo snel mogelijk het bedrijf waar je werkt.
 • Bel ons vóór 9.00 uur en geef het adres op waar je tijdens je ziekte verblijft. We zullen af en toe contact opnemen om te kijken hoe het met je gaat.

Moet ik het doorgeven als ik weer beter ben?
Ja! Dat is zelfs erg belangrijk! Als je beter bent, meld je dat eveneens bij het bedrijf waar je werkt, én bij je contactpersoon van NoordHost Personeel.

Je wil natuurlijk graag voorkomen dat je ziek wordt. En dat willen wij ook! Als je gezondheidsklachten hebt die mogelijk te maken hebben met je werk, dan kun je zelf een arbeidsomstandighedenspreekuur (preventief spreekuur) aanvragen bij de arbodienst. Wij brengen je dan in contact.

Veiligheidstips: 

 • Je ontvangt voor werkzaamheden een ARBO-checklist waarop de risico’s van jouw werkzaamheden staan vermeld.
 • Houd je aan de aanwijzingen en instructies van je leidinggevende.
 • Gebruik de uitgereikte persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en materialen opde aangewezen wijze. Vaak kan NoordHost Personeel! zorgen voor werkkleding en/of schoenen.
 • Meld bijna-ongevallen en onveilige situaties direct aan je leidinggevende en aan je contactpersoon van NoordHost Personeel!
 • Eet, drink en rook alleen op de plaatsen waar dat mag. Bij veel bedrijven is het roken en gebruik van open vuur verboden in verband met brandgevaar. Roken is daarom alleen op de daarvoor aangewezen plaatsen toegestaan! Het nuttigen van alcohol en het gebruik van verdovende middelen op het werk is verboden. Dit geldt ook voor het onder invloed zijn van alcohol of verdovende middelen op het werk. Daarnaast is het gebruik van medicijnen, die je functioneren beïnvloeden verboden. Overtreden van deze regels kan leiden tot verwijdering van het werk.
 • Meld een (bijna) ongeval, incident, schade of onveilige situatie direct aan je leidinggevende én je contactpersoon bij NoordHost Personeel

Er zijn verschillende redenen waarom je een opleiding zou willen volgen. Misschien wil je doorgroeien, je specialiseren of juist een hele andere kant op. Bij NoordHost Personeel hebben we allerlei opleidingen en cursussen, zoals bijvoorbeeld cursus wijnen of een cursus leidinggeven. Als je interesse hebt om een opleiding te volgen kun je dat bespreken met je contactpersoon van NoordHost Personeel. Hiervoor hebben wij een speciaal opleidingpot.

Iedereen in Nederland moet zich verplicht verzekeren tegen ziektekosten. Je geeft aan NoordHost Personeel door bij welke zorgverzekeraar je verzekerd bent. Actief Werkt! heeft ook een collectieve zorgverzekering afgesloten voor flexcollega’s. Tegen een aantrekkelijke premie kun je deelnemen. Je hebt voldoende keus voor aanvullende verzekeringspakketten.
Meestal kun je alleen per 1 januari overstappen van zorgverzekeraar.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je plezier hebt in je werk, en dat je wordt ingezet bij een bedrijf waar je het naar je zin hebt. Toch komen klachten voor. We willen je dan graag zo goed mogelijk helpen. Je kunt altijd terecht bij je contactpersoon. Je kunt ook mailen naar info@noordhostpersoneel.nl. Ook goed nieuws horen wij graag!