Kies voor een leuke baan in de horeca

Wil jij gaan werken als een ZZP’er in de horeca? Maak een afspraak met NoordHost Personeel. Wij zijn voor allerhande werk in de horeca altijd op zoek naar gepassioneerde en gedreven kandidaten. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent. Dan zetten wij alles op alles om jou aan een passende tijdelijke of vaste functie te helpen. Voor elk niveau hebben wij interessante vacatures voor ZZP’ers in Noord-Nederland. Bekijk direct onze vacatures. Wie weet vervul jij als ZZP’er in de horeca straks wel één van deze functies!

Past de horeca bij jou?

Wij hebben kwaliteit en gastvrijheid zeer hoog in het vaandel staan. Wij verwachten dus ook niets minder van jou. Ook onze opdrachtgevers hanteren immers deze kernwaarden. Kortom, we verwachten van jou een vakkundige werkwijze en een gastvrije uitstraling.

Het is in de horeca essentieel dat je flexibel, proactief en stressbestendig bent. Daarnaast is het belangrijk dat je gepassioneerd te werk gaat, met een glimlach. Ongeacht of je nou bij een garderobe staat, gasten ontvangt of in de bediening werkt.

Twijfel je of jij dit allemaal in je mars hebt? Maak je geen zorgen. Wij bieden je een interactieve basistraining aan.

Waarom horecawerk ideaal is voor ZZP’ers

Werken in de horeca heeft enorm veel voordelen te bieden. Wij sommen er graag wat voor je op:

  • Je bouwt een mooi netwerk op
  • Je verbetert je sociale vaardigheden
  • Je verdient een zeer aantrekkelijk salaris
  • Je traint als ZZP’er goed samen te werken
  • Je leert als ZZP’er verantwoordelijkheden te dragen

Interesse in een leuke baan in de horecabranche? Laat ons weten wat jouw achtergrond is en waar jouw wensen liggen. Wij koppelen je graag aan een opdrachtgever die perfect past bij jouw kunnen en willen.

als zzper werken in de horeca

Als je als ZZP’er in de horeca aan de slag wilt

Zie jij een leuke horeca vacature staan? Schrijf je dan bij ons in. We gaan graag een gesprek met je aan, zodat we een perfecte match kunnen vinden tussen jou als ZZP’er en onze opdrachtgevers. Wij blijven contact met je onderhouden, nadat je aan de slag bent gegaan. Je wordt uitbetaald conform de ABU CAO. Kortom, laat je gegevens achter, bel naar 085-2081122, stuur een WhatsApp-je naar 06-19602731 of stuur een mail naar info@noordhostpersoneel.nl. Wij wensen je alvast veel plezier als ZZP’er in de horeca!

51

Tevreden werkgevers

568

Kandidaten geholpen aan een baan

5225

Horeca poule

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!