De leukste bijbaantjes

Ben jij op zoek naar interessante bijbaantjes? Bekijk dan eens het ruime aanbod in vacatures van NoordHost Personeel. Wij zijn op zoek naar gedreven en gepassioneerd horecapersoneel. We zetten je vervolgens graag in bij diverse horecagelegenheden in Noord-Nederland. Ben jij een beginner of juist al enorm ervaren? Wij hebben voor iedereen een passende functie. Schrijf je vandaag nog bij ons in en ontdek de leukste bijbaantjes!

Voordelen van bijbaantjes in de horeca

Werken in de horeca is op meerdere manieren ideaal. Zo leer je op een leuke manier hoe je in een team moet werken. Tegelijkertijd word je getraind in het dragen van de verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden. Een ander belangrijk voordeel is dat je met een horecafunctie je sociale leven en vaardigheden een enorme boost geeft. Dat je daar ook nog eens voor betaald wordt, is natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Kies er ook voor om aantrekkelijke bijverdiensten te ontvangen met een baan als bijvoorbeeld barman, ober, afwasser of hulpkok.

werkzoekend

Waar je aan moet voldoen voor deze bijbaantjes

Wij zenden personeel uit aan opdrachtgevers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Deze kwaliteit zien wij dus ook graag in jou terug. Wij verlangen daarom van jou een gastvrije en vakkundige houding. Draag altijd een glimlach. Of je nou gasten ontvangt, eten bereidt of gerechten serveert. Verder wordt van je verwacht dat je stressbestendig, flexibel en proactief bent. Wil jij via ons ergens gaan werken? Dan bieden we je een interactieve basistraining aan. Hierna kun jij moeiteloos met tenminste 3 borden lopen, allerhande barwerkzaamheden oppakken en ben je bekend met de horeca etiquette.

Schrijf je in voor onze aantrekkelijke bijbaantjes

Staat er voor jou tussen onze vacatures iets interessants? Schrijf je dan bij ons in. Wij gaan graag met je in gesprek. Zo achterhalen we wat jouw wensen zijn en wat je zoal aan ervaring hebt opgedaan. We vertellen jou de volledige inhoud van de vacature en wat onze opdrachtgevers van je verwachten. Ontdekken we een perfecte match? Dan hoef je niet meer verder te zoeken naar een bijbaan. Zodra je bent begonnen aan de functie, houden we met jou en het bedrijf contact. Zo evalueren we eenvoudig of alles naar verwachting verloopt. Schrijf je nu direct in!

Ontdek onze leuke bijbaantjes

Voor leuke, interessante en kwalitatieve bijbaantjes in de horeca ben je bij NoordHost Personeel aan het juiste adres. Schrijf je direct in of bel naar 085-2081122, WhatsApp naar 06-19602731 of mail naar info@noordhostpersoneel.nl als je vragen hebt. Tussen onze bijbaantjes staat misschien wel jouw droombaan!

Ga naar contact

NoordHost Personeel biedt u:

Opgeleid personeel Ruime horecapool van 4850+ gedreven horecaprofessionals Scherpe tarieven Snelle levering Persoonlijk contact Kennis van de horecabranche Het horeca uitzendbureau voor Noord-Nederland

Gastvrijheid met een glimlach!